新着情報 NEWS

2021年

2021.7

J. Exp. Med.の特集 “Lipid Mediators in Immunology” に掲載されました / Our article was featured in the special collection “Lipid Mediators in Immunology” in J. Exp. Med.

2021.4

​武山さん(M1)がラボメンバーに加わりました / Ami Takeyama (M1) joined the lab.

2021.4

高橋さんが徳島大学医学部から特別研究学生としてメンバーに加わりました / Naoki Takahashi joined from Tokushima University as a special research student.

2021.4

森さんが免疫学会「きぼう」プロジェクトに採択されました / Shotaro Mori  received the Kibo project from Japan Society for Immunology.

2021.1

伊東さんが学振特別研究員(DC1)に採択されました / Emi Ito received the Research Fellowship for Young Scientists (DC1) from the Japan Society for the Promotion of Science (JSPS).