新着情報 NEWS

2024年

2024.6

麻さんが学術変革領域会議でベストポスター賞を受賞しました。 / Asa-san received the best poster award in the self-referential immune perception administrative group meeting.

2024.5

Xiuyuanと石川助教の論文がeLifeに受理されました。/ Xiuyuan and Dr. Ishikawa’s paper was accepted in eLife.

2024.4

森さん、長江助教の論文がInt. Immunol.に受理されました。/ Mori-san and Dr. Nagae's paper was accepted in Int. Immunol.

2024.4

鳥越さんの論文がGenes Cellsに受理されました。/ Torigoe-san’s paper was accepted in Genes Cells.

2024.4

鎌田さん、Ian、吉岡さんの歓迎会を行いました。/ Welcome party for new members was held.

2024.3

石塚さんと麻さんが日本免疫学会ベストプレゼンテーション賞を受賞しました。/ Ishizuka-san and Asa-san received the best presentation awards in Japanese Society for Immunology.

2024.3

石塚さん、森さん、楠原さん、酒井さんの歓送迎会を行いました。/ Farewell and Welcome party were held.

2024.2

Xiuyuanが第1回AMED SCARDA合同シンポジウムでベストプレゼンテーション賞を受賞しました。/ Xiuyuan received the best presentation award in the first joint symposium of AMED SCARDA.

2024.1

伊東さんが日本学術振興会育志賞を受賞しました。/ Ito-san was awarded for JSPS Ikushi Prize.

2024.1

伊東さんの論文がScience Immunologyに受理されました。/ Ito-san's paper was accepted in Science Immunology.

2024.1

ミシガン大学のDr. Bernard Loが共同研究で研究室に滞在しました。/ Dr. Bernard Lo visited our laboratory as a guest researcher.